• facebook.com/crabcornerhki
  • Vanha talvitie 8A
  • 09 774 5020
  • MA-PE 08:00-16:00
  • ayriaistukku@ayriaistukku.fi
  • facebook.com/crabcornerhki
  • Vanha talvitie 8A
  • 09 774 5020
  • MA-PE 08:00-16:00
  • ayriaistukku@ayriaistukku.fi

Äyriäistukku Frisch Haus Finland Oy

www.ayriaistukku.fi

Helsinkiläinen Äyriäistukku Frisch Haus Finland Oy toimittaa pakastetuoreet äyriäiset ja merenherkut ruokapöytääsi kylmiltä ja kirkkailta pohjoisilta meriltä, Välimeren lämmöstä ja Aasian eksoottisilta tropiikin vesiltä.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm:

Katkaravut

Jättikatkaravut

Mustekalat

Surimit

Simpukat ja etanat

Eksoottiset kalat ja mädit

Hummerit ja ravut

Äyriäissekoitukset ja – jalosteet

Vielä vain 27 vuotta sitten suomalaisille tutuimpia äyriäisherkkuja olivat kotimaisten rapujemme lisäksi pakastetut tuontikatkaravut. Tänään ulottuvillasi on kymmenittäin erilaisia merellisiä herkkuja kruunaamaan juhlapäivällisen. Saatavuuskaan ei enää ole ongelma, sillä merenherkkuja saa nyt hyvin varustetuista elintarvikeliikkeistä, marketeista ja tavarataloista ympäri vuoden.

10 henkilöä työllistävä perheyritys Äyriäistukku on ollut edelläkävijä merenherkkujen tarjoamisessa suomalaiseen ruokapöytään jo vuodesta 1995. Laaja valikoimamme, pyyntituoreet pakasteet ja jatkuva tuotekehitys sekä luotettavat ja nopeat alihankkijamme kautta maailman merien ovat vakuuttaneet niin vähittäiskaupan ja ravintoloiden sisäänostajat kuin kalatiskeillä asioivat kuluttaja-asiakkaat.

Äyriäistukun tuotteet ovat pääosin rapusesonkia lukuun ottamatta pakasteita. Pikapakastuksella ja jatkuvalla laadunvalvonnalla varmistamme, että toimittamamme merenherkut ovat tuoreita ja tasalaatuisia. Esimerkiksi pakastekatkaravut keitetään ja pakastetaan välittömästi jo pyyntialuksella. Merellisen herkkuaterian valmistaminen edellyttää vain pakkausohjeen mukaista sulattamista, hyväksi koettua reseptiä tai kokin omaa luovuutta. Korkealaatuisia tuotteita käyttäen herkullisen merellisen aterian valmistaminen on yksinkertaista ja helppoa.

Tuotteisiimme ja palveluumme luottavat lähes kaikki merkittävät hotelli- ja ravintola-alan suurkeittiöt, vähittäiskaupat ja tukut koko maassa sekä SEA-LIFE Helsingin harvinaiset asukkaat. Pääkaupunkiseudun suurimmista vähittäiskaupoista löytyy myös erinomainen valikoima Äyriäistukun herkkuja.

Takuutuoreiden pakasteherkkujen lisäksi haluamme panostaa palveluumme kaikilla kaupan osa-alueilla. Tärkeintä meille on tyytyväinen kuluttaja, joka yhä uudestaan haluaa nauttia meren- herkuista. Siihen on monta merellisen maistuvaa syytä.